12:21

Posted on 25.1.10 by Thech®sennone™

Αγκαλιά για ένα κορίτσι βυθισμένο στην πολλαπλότητα του, που τριγυρνά στην Ολλανδία και μαζεύει κρύο και παπαρούνες που δεν άνθισαν ακόμη.

Πάει καιρός..

Posted on 24.1.10 by Thech®sennone™

..που δεν είμαι τίποτα και δεν κάνω καθόλου. Διαρκώ απλά ανάμεσα σε όσα ναρκώνουν τις αισθήσεις. Μα επιστρέφω πάντα εκεί όπου δεν είμαι και αν ντύνομαι όλα όσα είναι αταίριαστα δεν είναι για να υποδυθώ τον αθώο, μα γιατί η ενοχή δεν ταιριάζει στην ελευθερία. Πάει καιρός που δεν γράφω γιατί δεν έχω τίποτα να πω ή γιατί όλα έχουν ειπωθεί καλύτερα από άλλους. Και αν μου έλειψες εσύ δεν το γνωρίζεις, μα δεν έχει σημασία γιατί τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν έχει σημασία. Ευτυχώς δεν ονειρεύομαι, ούτε αγαπώ κανέναν. Κάνω πως αναπνέω και ζώ όπως οι άλλοι, εφήμερος και όμως καθημερινός. Καμιά φορά θέλω να φύγω μα οι νεκροί δεν μπορούν να πεθάνουν. Καμιά φορά βρέχει και οι δρόμοι αδειάζουν. Χαμογέλα, δεν ξέρεις από κόλαση.

Back to Alsfeld

Posted on 12.1.10 by Thech®sennone™






Τόσο κρύο. Ο κόσμος μου, πίνακας που γέρνει. Δεν με ξεγέλασα ούτε απόψε. Η ελπίδα άλλωστε είναι μια μορφή κακού.

Domazlice

Posted on 6.1.10 by Thech®sennone™

Ομίχλη. Τίποτα δεν βγάζει πουθενά.


Czech Republic

Nuremberg

Posted on 5.1.10 by Thech®sennone™







Έγειρα σε μια γέφυρα και ήταν σαν να είχα γείρει σε όλες τις γέφυρες του κόσμου. Ανάμεσα σε δυο αβέβαια άκρα, χαζεύω την ζωή να κυλά κουρασμένα στο ρεύμα αόριστων σκέψεων. Ένας ουρανός που δεν ξέρει τι θέλει αναστενάζει από ψηλά. Κτήρια παλιά υποφέρουν από μνήμες και χρόνο. Καθρεπτίζονται τα γύρω στην συνείδηση και καταλήγουν να συνθέτουν το τοπίο που είμαι. Και όλα μα όλα ξεθωριάζουν στα θολά νερά ενός ακαθόριστου ποταμού όλο κατανόηση.

Δεν ομιλώ την βαρβαρικήν

Posted on 1.1.10 by Thech®sennone™


Όλα στολίστηκαν στο χιόνι. Εγώ συνθλίβομαι στο μπαρ με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μήπως κλέψω ένα φιλί που προορίζεται για άλλον. Φωνές και ανάβει ο ουρανός. Τα κεφάλια στραμμένα ψηλά. Λιποθυμώ, μα νιώθω, τρέχουν τα σάλια μου στον πάγκο και οι ελπίδες μου φωτοβολίδες. Δώρα, γέλια και τραγούδι. -Sie gut? -Ω ναί, ευχαριστώ fraulein. 'Oλα είναι υπέροχα, αν εξαιρέσεις ότι τα πάντα είναι θλίψη.


Ηier in Vurtzburg